Anette Løvdal | Om mig
16490
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16490,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jeg er passioneret omkring sundhed og det gode liv i balance. En grøn livsstil med glæde og energi – det giver mening for mig!

Min smerte er min læremester!

Jeg ved at alle mine livsoplevelser og kriser, har været uundværlige for at jeg i dag kan vejlede og støtte kvinder til at finde deres balance i livet gennem en naturlig kost og sund livsstil.

Min egen vej med kronisk tarmsygdom og stress har været en lærerig og lang proces, hvor jeg ikke fik den hjælp af det etablerede system, som jeg gerne ville have haft. Jeg søgte selv information om sygdommen, og mulige metoder til bedring og helbredelse i den funktionelle medicinske verden, hvor man arbejder med at finde rodårsagen til problemet, og lægger stor vægt på kost og livsstilsændringer. I dag er jeg taknemmelig for at jeg blev syg, for hvordan skulle jeg have fundet motivation til at lære om kost, næringsoptagelse, fordøjelse, søvn, mønsterbrud, healing af psykiske problemer mm, hvis ikke jeg havde mødt sygdom og krise? Jeg ved af erfaring at mange ubalancer kan fjernes ved at ændre kostvaner og i nogle tilfælde udelukke bestemte fødevarer,samt styrke kroppen med vitaminer og kosttilskud. Jeg selv lever i dag gluten- og mælkefrit, da det giver ro i min tarm. Så drastisk behøver alle ikke at gå til værks, men det handler om at lytte til kroppens signaler.

Efter mit sygdomsforløb ændrede mine prioriteter sig, og jeg sadlede om. Efter 20 år i tekstilbranchen som indkøber med mange rejsedage, deadlines og stress, sagde jeg stop. Jeg havde brug for en tænkepause og ro. Siden har jeg uddannet mig til coach, terapeut og kostvejleder samt lægeeksamineret komplementær hormonterapeut.  Jeg kan nu hjælpe de mange kvinder som lever med hormonelle ubalancer så som lavt stofskifte, infertilitet, depression, angst, pms, fordøjelsesproblemer, gener i overgangsalderen og meget mere.

Detajlerne

Mad

Mad

Jeg elsker sund og naturlig mad. Jeg er til grøn, økologisk og uforarbejdet mad. Er ikke den store eksperimenterende kok, men vil rigtig gerne lave masser af lækre retter efter opskrift. Elsker at lave smukt og velsmagende mad. Det er ren kærlighed til mine celler og mit helbred.

Familie

Familieliv

Jeg er et rigtigt familiemenneske, og elsker at have min familie omkring mig. Jeg er gift med Torben og har 4 dejlige døtre og en skøn bonusdatter. Min familie giver mig tryghed og rum til at være den jeg er. Det er herfra min energi og livslyst udspringer.

Natur

Naturen

At nyde naturen og forbinde mig med den, betyder så meget for mig og mit velvære. Her lader jeg op, henter energi og masser af gode ideer. Mine daglige gåture med min hund, den friske luft og vind i håret, giver mig grounding. Jeg har en fremtidsdrøm om at blive vinterbader og gå pilgrimsruten Caminoen.

Interesser

Interesser

Jeg er en sundheds/helse nørd. Elsker ny viden og forskning på området. Min familie ser mig dagligt begravet i tidsskrifter, bøger eller andre interessante skrivelser om emnet. Jeg videreuddanner mig løbende og vil holde mig ajour – der sker så meget i disse år på sundhedsområdet . passionen for sundhed er blevet min livsvej.

Snapshots fra hverdagen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.