Anette Løvdal | Jeg tilbyder
16486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16486,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Er der balance i dit liv?

Hvad enten du har brug for en støttende hånd til dit vægttab, ønsker dig mere energi, mindre stress, mere fokus på sund og naturlig livsstil, hjælp til hormonelle ubalancer som fordøjelsesproblemer , pms, depression, angst,  søvnbesvær, eksem/uren hud, PCO, cyster, fibromer, lavt stofskifte eller hvad dit behov måtte være, er du velkommen her hos mig, og jeg vil glæde mig til at vejlede og støtte dig på din unikke vej.

Jeg er ikke tilhænger af restriktive kure eller forbud. Jeg vil meget hellere lytte til kroppens signaler og dens symptomer. Vi er alle forskellige, og vores kroppe reagere individuelt på udfordringer og dårlig kost. Sammen arbejder vi frem mod at finde rodårsagerne, rydder op i din livsstil, optimere på kost og tilføjer urter og kosttilskud. Du vil opleve mærkbare ændringer, som vil øge din motivation og drivkraft til en sundere livsstil.

Er du kvinde i eller omkring overgangsalderen, og synes du der sker ændringer både fysisk og psykisk som er svært at takle? Så er der hjælp at hente. Mit fokusområde er hormonsystemet og ubalancer der.

IMG_7247_Let_F

1:1 vejledning/Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at jeg kender din helbreds historik for at kunne vejlede dig på bedste vis, derfor forbereder jeg mig ud fra nogle spørgsmål, du har besvaret forud for vores møde.

Vi samtaler om din situation, og laver en grundig udredning af de faktorer som påvirker dig og din sundhedstilstand.  Vi taler om hvilke behov du har:  hormontest, coaching, kostvejledning mm.

Du får min vejledning og anbefalinger  til at forbedre og overkomme nuværende situation. Vi går i dybden med kost, kosttilskud og du får udleveret et sundhedsprogram som du skal følge.

Selvom kosten er en vigtig del, kan den slet ikke stå alene, og du skal være klar til at ville arbejde med hele din livsstil.

1:1 session (90 min)  Pris: 1095 kr

Da vi alle har forskellige udfordringer og behov for vejledning, kan jeg anbefale dig at vælge et forløb hos mig, så vi kan arbejde i dybden, og have tiden til at implementere de nye sunde vaner over tid .

Interesseret?
IMG_8211_Let_2500

Forløb

Nye vaner kræver tid!

Hormonelle ubalancer tager tid at rette op og jeg anbefaler dig et forløb på min. 3 gange.

Her går vi meget mere i dybden med dig og dine problematikker.  Forløbet starter med indledende samtale ( 90 min) som beskrevet under 1:1 session.

Med min vejledning tilpasser du løbende din diæt, kosttilskud og din livsstil generelt. Ofte er vi inde og arbejde med stress faktorer, vaner og mønstre.  Har du fået foretaget en hormontest er det også ved 2.samtale at vi gennemgår testen.

Du får materiale af mig som du kan bruge i din hverdag.  Jeg tilpasser altid materialet til den enkelte, og derfor handler det først og fremmest om hvad dine behov er, og hvad du har brug for fra mig.

Prisen på et forløb vil være 1. konsultation 90 min.  1.000 kr , efterfølgende konsultationer 60 min a 800 kr 

Interesseret?

Event: Overgangsalder, energi og glæde for kvinder +45

Alt for mange kvinder kæmper med at skabe succesfulde livsstilsændringer, finde modet og motivationen til at skabe forandringer i overgangsalderen hvor især hormonerne ændre sig, OG ikke mindst at turde være en moden kvinde med stort K.

Er du også en af de mange kvinder som oplever hedestigninger, mærker humørsvingninger, har svære ved at overskue ting, mister energi, sover dårligere, har mindre sexlyst, svære ved at tåle alkohol, får hovedpine/migræne, vægten stiger, ømme bryster, tørre slimhinder?  Så er det alt sammen noget som kendetegner tiden omkring overgangsalderen og efter.

Jeg vil tale om alt det er sker i overgangsalderen både kropsligt og mentalt. Hvorfor det sker og ikke mindst hvordan vi selv kan gøre overgangen lang mere lempelig.

Måske sidder du og  tænker:

Men hvor starter jeg? 
Hvad er vigtigst?
Hvad skaber resultater for mig?

Alt det og meget mere vil jeg sætte fokus på, og du får også mulighed for at stille mig en masse gode spørgsmål.

Jeg tager udgangspunkt i vores hormonsystem og de ændringer der sker gennem overgangsalderen. Jeg inddrager kosten, søvnmønstre, stressbelastninger og meget andet.

Det er mit ønske at gennem fællesskabet med andre kvinder bliver vi stærkere, vi kan spejle os i hinanden, opmuntres og inspireres af hinanden. Overgangsalderen er ikke noget vi skal fortie, men tværtimod noget vi skal bruge positivt.

Så tag din veninde under armen og deltag i dette skønne event, hvor du også prøver mindfulness meditation faciliteret af Betina.  Mindfulness teknikker får dig til at komme mere tilstede og blive mere nærværende i dit eget liv, mindsker stress og uro. Meget gavnligt også i overgangsalderen.

Skynd dig at melde dig til vores event. Vi glæder os til at skabe rammerne for en skøn aften og byde Jer velkommen hos House of Life.

Vi  serverer 1 glas økologisk hvidvin samt lækre snacks, te og kaffe.

Tidspunkt:  Torsdag d. 2 april 2020  kl. 18:30 til 21:00

Pris: 250 kr

Tilmelding på sms 29906794/30651410

Betaling mobilepay på: 433328.

Sted: Gjellerupbakken 23 Herning

 

Interesseret?

Event: Venindearrangement

Book et venindearrangement.

Mangler du inspiration til et venindearrangement i 2020? 

Er det din tur til at finde på og har I snart prøvet alt, så læs lige videre. 

Inviter dine veninder til en aften der bringer jer tættere sammen, giver jer svar på spørgsmål omkring overgangsalderen, sundhed for både krop og sjæl og viser jer hvordan I finder mere ro i jer selv og giver jeres venskab en ny dimension. 

Er der nogen af de her spørgsmål du kunne tænke dig at blive klogere på, høre mere om eller dele med dine veninder? 

 • Hvad sker der med min krop når jeg kommer i overgangsalderen? 
 • Hvordan kan jeg blive bedre til at finde ro og få en dyb søvn? 
 • Er hedeture både dag og nat noget vi bare må leve med? 
 • Hormontilskud er det løsningen eller er der andre veje at gå? 
 • Hvorfor er min forbrænding gået helt i stå?  
 • Hvorfor har jeg svære ved at takle stressede situationer? 
 • Er der også positive sider ved at være en moden kvinde? 
 • Er meditation/mindfulness egentlig noget for mig? 
 • Hvordan spiller min kost og livsstil ind på overgangsalder gener? 

Så giv dig og dine veninder en aften med selvkærlighed, nærhed, viden, hygge og inspiration. 

Vi sørger for at I kan nyde, 

 • Lækre økologiske sunde snacks 
 • Sunde drikke og frugt 
 • Guided meditation 
 • Mini foredrag om hvordan vores krop ænder sig når vi kommer i overgangsalderen. Hvad vi kan gøre gennem kost, kosttilskud, hormoner mv. 

Vi kan arrangere det alle hverdag i tidsrummet 14-21.00. Det varer 2 timer og koster 249, 00 kr. pr. person. I kan være max 8 personer 

Så er det tid til at gøre noget godt for det indre, så book en aften i vores skønne mindfulness lokale. Skriv til os og lad os give dig og dine veninder en ny og dejlig oplevelse. 

 

Interesseret?
lab test

Laboratorie test

I mit arbejde som komplementær hormonterapeut og kostvejleder anvender jeg  også laboratorie-test, for at få en dybere viden omkring mine klienter og deres sundhed, optimering, symptomer og hvor de specifikke problemer er.

Jeg samarbejder med Nordic laboratories som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. læse om dem på  www.nordic-labs.com

Der er mange forskellige analyser og tests, som jeg arbejder med. Alt fra fødevare intollerancetest, hormontests, stofskiftetests og mange flere.  Spørg endelig omkring specifikke tests,  og  ellers kommer vi omkring det i første session hos mig.

Alle tests bestilles gennem mig, men betaltes direkte til Nordic Laboratories via et link.  Når du bestiller en test, skal du bestille en session hos mig oveni. (Min sessions pris er excl. din test).  Her gennemgår vi resultatet, og du får vejledning i hvordan du kan rette op på de specifikke udfordringer som testen viser.  Ofte vil det omfatte specifikke kosttilskud som ikke er inkluderet i test prisen.

Interesseret?

Det siger de andre