Anette Løvdal | Jeg tilbyder
16486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16486,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Er der balance i dit liv?

Hvad enten du har brug for en støttende hånd til dit vægttab, ønsker dig mere energi, mindre stress, mere fokus på sund og naturlig livsstil, hjælp til hormonelle ubalancer som fordøjelsesproblemer , pms, depression, angst,  søvnbesvær, eksem/uren hud, PCO, cyster, fibromer, lavt stofskifte eller hvad dit behov måtte være, er du velkommen her hos mig, og jeg vil glæde mig til at vejlede og støtte dig på din unikke vej.

Jeg er ikke tilhænger af restriktive kure eller forbud. Jeg vil meget hellere lytte til kroppens signaler og dens symptomer. Vi er alle forskellige, og vores kroppe reagere individuelt på udfordringer og dårlig kost. Sammen arbejder vi frem mod at finde rodårsagerne, rydder op i din livsstil, optimere på kost og tilføjer urter og kosttilskud. Du vil opleve mærkbare ændringer, som vil øge din motivation og drivkraft til en sundere livsstil.

Er du kvinde i eller omkring overgangsalderen, og synes du der sker ændringer både fysisk og psykisk som er svært at takle? Så er der hjælp at hente. Mit fokusområde er hormonsystemet og ubalancer der.

IMG_7247_Let_F

1:1 vejledning/Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at jeg kender din helbreds historik for at kunne vejlede dig på bedste vis, derfor forbereder jeg mig ud fra nogle spørgsmål, du har besvaret forud for vores møde.

Vi samtaler om din situation, og laver en grundig udredning af de faktorer som påvirker dig og din sundhedstilstand.  Vi taler om hvilke behov du har:  hormontest, coaching, kostvejledning mm.

Du får min vejledning og anbefalinger  til at forbedre og overkomme nuværende situation. Vi går i dybden med kost, kosttilskud og du får udleveret et sundhedsprogram som du skal følge.

Selvom kosten er en vigtig del, kan den slet ikke stå alene, og du skal være klar til at ville arbejde med hele din livsstil.

1:1 session (90 min)  Pris: 1095 kr

Da vi alle har forskellige udfordringer og behov for vejledning, kan jeg anbefale dig at vælge et forløb hos mig, så vi kan arbejde i dybden, og have tiden til at implementere de nye sunde vaner over tid .

Interesseret?
IMG_8211_Let_2500

Forløb

Nye vaner kræver tid!

Hormonelle ubalancer tager tid at rette op og jeg anbefaler dig et forløb på min. 3 gange.

Her går vi meget mere i dybden med dig og dine problematikker.  Forløbet starter med indledende samtale ( 90 min) som beskrevet under 1:1 session.

Med min vejledning tilpasser du løbende din diæt, kosttilskud og din livsstil generelt. Ofte er vi inde og arbejde med stress faktorer, vaner og mønstre.  Har du fået foretaget en hormontest er det også ved 2.samtale at vi gennemgår testen.

Du får materiale af mig som du kan bruge i din hverdag.  Jeg tilpasser altid materialet til den enkelte, og derfor handler det først og fremmest om hvad dine behov er, og hvad du har brug for fra mig.

Prisen på et forløb vil være 1. konsultation 90 min.  1.000 kr , efterfølgende konsultationer 60 min a 800 kr 

Interesseret?
BOOTCAMP

6 ugers bootcamp for kvinder i overgangsalderen.

Byd din overgangsalder velkommen, og find styrken i at være en moden kvinde midt i livet. 
I fællesskabet med andre kvinder lærer du om de hormonelle udfordringer i overgangsalderen, og hvordan du finder den bedste vej igennem denne livsfase. Vi kommer omkring rigtige mange af de emner som rører sig i denne livsfase.
Vi mødes 6 tirsdage i vores skønne lokale hos House of Life i Herning
med opstart tirsdag d. 20. oktober fra 19-21.
Der er plads til max 8 kvinder, og vores lille cirkel skabes med tillid og fortrolighed.
I løbet af de 6 uger skal vi bl. a arbejde med:
 •    Hormonterapi og hvordan du kan bruge det i dagligdagen
 •    Livsstilsændringer som vil gavne din sundhed og energi
 •    Hvordan stress påvirker stort set alt i dit liv
 •    Mindfulness med meditation, åndedrætsøvelser og nærvær i nuet
 •    Mini-kursus i kost der kan reducere symptomer på overgangsalder
 •    Vi går i køkkenet og eksperimenterer med nye spændende retter
 •    Visionboard, Vi fordyber os og er kreative i vores drømme og ønsker
 •    Walk & talk –  med naturen og nærværet i fokus
 •    2 x 50 min individuel samtaleterapi – hvor dine specifikke problemstillinger er i fokus
 •   Adgang til lukket FB gruppe under forløbet med  løbende Q&A, tips og tricks.
Og sikkert en masse andet som vi finder på!
Det bliver en fantastisk rejse, skal du med?
Pris: 2.795 kr.
Sted: Gjellerupbakken 23, Gjellerup ved Herning
Tid:  6 tirsdage som starter d. 20/10 fra kl 19-21
Tilmeld dig på 29906784 eller send mig en mail hvis du har spørgsmål til forløbet.

 

Interesseret?

Event: Venindearrangement

Book et venindearrangement.

Mangler du inspiration til et venindearrangement i 2020? 

Er det din tur til at finde på og har I snart prøvet alt, så læs lige videre. 

Inviter dine veninder til en aften der bringer jer tættere sammen, giver jer svar på spørgsmål omkring overgangsalderen, sundhed for både krop og sjæl og viser jer hvordan I finder mere ro i jer selv og giver jeres venskab en ny dimension. 

Er der nogen af de her spørgsmål du kunne tænke dig at blive klogere på, høre mere om eller dele med dine veninder? 

 • Hvad sker der med min krop når jeg kommer i overgangsalderen? 
 • Hvordan kan jeg blive bedre til at finde ro og få en dyb søvn? 
 • Er hedeture både dag og nat noget vi bare må leve med? 
 • Hormontilskud er det løsningen eller er der andre veje at gå? 
 • Hvorfor er min forbrænding gået helt i stå?  
 • Hvorfor har jeg svære ved at takle stressede situationer? 
 • Er der også positive sider ved at være en moden kvinde? 
 • Er meditation/mindfulness egentlig noget for mig? 
 • Hvordan spiller min kost og livsstil ind på overgangsalder gener? 

Så giv dig og dine veninder en aften med selvkærlighed, nærhed, viden, hygge og inspiration. 

Vi sørger for at I kan nyde, 

 • Lækre økologiske sunde snacks 
 • Sunde drikke og frugt 
 • Guided meditation 
 • Mini foredrag om hvordan vores krop ænder sig når vi kommer i overgangsalderen. Hvad vi kan gøre gennem kost, kosttilskud, hormoner mv. 

Vi kan arrangere det alle hverdag i tidsrummet 14-21.00. Det varer 2 timer og koster 249, 00 kr. pr. person. I kan være max 8 personer 

Så er det tid til at gøre noget godt for det indre, så book en aften i vores skønne mindfulness lokale. Skriv til os og lad os give dig og dine veninder en ny og dejlig oplevelse. 

 

Interesseret?
lab test

Laboratorie test

I mit arbejde som komplementær hormonterapeut og kostvejleder anvender jeg  også laboratorie-test, for at få en dybere viden omkring mine klienter og deres sundhed, optimering, symptomer og hvor de specifikke problemer er.

Jeg samarbejder med Nordic laboratories som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. læse om dem på  www.nordic-labs.com

Der er mange forskellige analyser og tests, som jeg arbejder med. Alt fra fødevare intollerancetest, hormontests, stofskiftetests og mange flere.  Spørg endelig omkring specifikke tests,  og  ellers kommer vi omkring det i første session hos mig.

Alle tests bestilles gennem mig, men betaltes direkte til Nordic Laboratories via et link.  Når du bestiller en test, skal du bestille en session hos mig oveni. (Min sessions pris er excl. din test).  Her gennemgår vi resultatet, og du får vejledning i hvordan du kan rette op på de specifikke udfordringer som testen viser.  Ofte vil det omfatte specifikke kosttilskud som ikke er inkluderet i test prisen.

Interesseret?

Det siger de andre

Snapshots fra hverdagen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.