Anette Løvdal | Jeg tilbyder
16486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16486,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Er der balance i dit liv?

Hvad enten du har brug for en støttende hånd til dit vægttab, ønsker dig mere energi, mindre stress, mere fokus på sund og naturlig livsstil, hjælp til hormonelle ubalancer som fordøjelsesproblemer , pms, depression, angst,  søvnbesvær, eksem/uren hud, PCO, cyster, fibromer, lavt stofskifte eller hvad dit behov måtte være, er du velkommen her hos mig, og jeg vil glæde mig til at vejlede og støtte dig på din unikke vej.

Jeg er ikke tilhænger af restriktive kure eller forbud. Jeg vil meget hellere lytte til kroppens signaler og dens symptomer. Vi er alle forskellige, og vores kroppe reagere individuelt på udfordringer og dårlig kost. Sammen arbejder vi frem mod at finde rodårsagerne, rydder op i din livsstil, optimere på kost og tilføjer urter og kosttilskud. Du vil opleve mærkbare ændringer, som vil øge din motivation og drivkraft til en sundere livsstil.

IMG_7247_Let_F

1:1 vejledning/Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at jeg kender din helbreds historik for at kunne vejlede dig på bedste vis, derfor forbereder jeg mig ud fra nogle spørgsmål, du har besvaret forud for vores møde.

Vi samtaler om din situation, og laver en grundig udredning af de faktorer som påvirker dig og din sundhedstilstand.  Vi taler om hvilke behov du har:  hormontest, coaching, kostvejledning mm.

Du får min vejledning og anbefalinger  til at forbedre og overkomme nuværende situation. Vi går i dybden med kost, kosttilskud og du får udleveret et sundhedsprogram som du skal følge.

Selvom kosten er en vigtig del, kan den slet ikke stå alene, og du skal være klar til at ville arbejde med hele din livsstil.

1:1 session (90 min)  Pris: 1095 kr

Da vi alle har forskellige udfordringer og behov for vejledning, kan jeg anbefale dig at vælge et forløb hos mig, så vi kan arbejde i dybden, og have tiden til at implementere de nye sunde vaner over tid .

Interesseret?
IMG_8211_Let_2500

Forløb

Nye vaner kræver tid!

Hormonelle ubalancer tager tid at rette op og jeg anbefaler dig et forløb på min. 3 gange.

Her går vi meget mere i dybden med dig og dine problematikker.  Forløbet starter med indledende samtale ( 90 min) som beskrevet under 1:1 session.

Med min vejledning tilpasser du løbende din diæt, kosttilskud og din livsstil generelt. Ofte er vi inde og arbejde med stress faktorer, vaner og mønstre.  Har du fået foretaget en hormontest er det også ved 2.samtale at vi gennemgår testen.

Du får materiale af mig som du kan bruge i din hverdag.  Jeg tilpasser altid materialet til den enkelte, og derfor handler det først og fremmest om hvad dine behov er, og hvad du har brug for fra mig.

Pakkepris for 3 konsulationer ( 1.konsultation 90 min – de næste 2  a 60 min.) Pris:   2.700 kr

Interesseret?
kursus

Holistisk Detox

Dette forløb henvender sig til dig som ønsker hjælp til en sundere livsstil med fokus på din kost. Kan anbefales hvis du af uforklarlige grunde ikke kan blive gravid.

Holistisk Detox er en kropslig oprydning, hvor du befries for ophobede affaldsstoffer og får mere energi. Samtidig arbejder vi med stress reduktion og større kontakt med dig selv.

Min holistiske detox involvere ikke kun din kost, men også at undgå påvirkninger fra miljøforstyrrende stoffer, reducere stress, støtte kroppens naturlige afgiftsningsevne samt genskabe din kontakt med naturen og din naturlige døgnrytme og forbedre din søvn.

Jeg har udarbejdet materiale, som du får udleveret i løbet af de 3 konsultationer.

Du får udleveret 1 stk guide pr konsulation og i alt har jeg lavet 3 stk guides til Holistisk Detox, hvor du får den viden som du har brug for, for at kunne aflaste/ udrense kroppen for den mad du har spist, de hormonforstyrrende stoffer som du omgiver dig med, den stress som fylder dig, hvordan du finder tilbage til din naturlige døgnrytme.  jeg giver kost anbefalinger, inspiration til gode valg af fødevarer  samt viden om kosttilskud.

Hver konsultation varer ca 90 min.

Pris: 900 kr pr. konsultation –  I alt 2700 kr

Interesseret?
IMG_8374_TOP_72_dpi_2500

Få harmoniske hormoner – lille pakke.

Incl. spyttest.

Oplever du overgangsalderen som et kaos af forskellige symptomer som træthed, manglende energi, søvnproblemer, humørsvingninger, bliver lettere stresset end tidligere, angst, nervøsitet mm?

Der er flere grunde til at du oplever disse symptomer og din generelle sundhedstilstand og hormonbalance spiller en stor rolle.  Det der er på spil er bl.a:

*fordøjelsen og tarmfunktionen

*Stress niveau ( Binyrernes tilstand)

*mængden af fremmedøstrogener og giftstoffer i kroppen

*leverens afgiftningsevne

*hormonbalance.

i dette forløb Harmoniske hormoner – får du en hormon spyttest, analyse,  1.5 timers konsultation med vejledning, samt 1 times opfølgende konsultation.

  • Hormontest hvor dit østrogen, progesteron, DHEA, testosteron og Kortisol ( 24 timers måling) testet via en spytprøve.
  • Analyse af din test samt 1,5 timers personlig vejledning
  • opfølgende konsultation
  • Mail korrespondance mellem konsulationerne
  • værktøjer som hjælper dig til at opgradere dine vaner
  • kostvejledning til din hormonelle ubalance
  • individuel kosttilskudsguide

Målet med forløbet er at genoprette ubalancer i kroppen og komme dine symptomer til livs. Du skal gerne gennem overgangsalderen med overskud og vitalitet.

Det tager tid at genoprette kroppens naturlige balance og der er faktorer som der skal være opfyldt for at det kan ske:

*Dit daglige behov for næring skal være dækket og det er vigtigt at du får tilført tilstrækkelig med sund kost, vitaminer, mineraler og fedtsyrer for at kroppen kan danne hormoner.

*Din lever skal være i stand til at afgifte som den naturlig er skabt til. Den må ikke være overbelastet af tungmetaller, hormonforstyrrende stoffer mm, da det medfører ophobning og recirkulering af giftstoffer i kroppen.

*Din fordøjelse skal fungere optimalt

*Dine stress niveauer skal i balance.

Dette og meget mere arbejder vi med gennem forløbet.

Prisen for dette forløb som er incl. laboratorie test :  3600 kr

Interesseret?
IMG_8374_TOP_72_dpi_2500

Få harmoniske hormoner – stor pakke.

Incl. urin test.

Dette forløb er til dig, som vil vide helt ned i detaljer hvordan din hormonbalance er.  Testen i dette forløb er mere dybdegående og viser udover hormonstatus også hvad hormonerne omdannes til i kroppen, og hvordan de udskilles.  Dette er særdeles relevant for dig som har en familiehistorik med østrogenfølsomme cancerformer.

Testen hedder  DUTCH Complete, og inkluderer bl.a. test af organiske syrer, oxidativ stress, melatonin og neurotransmittere – og er den mest avancerede hormontest, som også måler kortisol, kortison, DHEA, progesteron, østrogenerne og deres metabolitter samt androgen index.

DUTCH Complete giver en omfattende profil af køns- og binyrehormoner, samt melatonin sammen med deres metabolitter for at identificere dine hormonelle ubalancer. Testen t tages nemt  i dit eget hjem, hvorefter prøverne sendes til laboratoriet for at blive behandlet.

DUTCH Complete er den mest nøjagtige test, der giver en fuldstændig vurdering af din hormonelle sundhed.

I dette forløb Harmoniske hormoner, stor pakke  – får du en urintest analyse,  1.5 timers konsultation med vejledning, samt 1 times opfølgende konsultation.  Min konsultation og vejledning vil være som  Få harmoniske hormoner, lille pakke ( beskrivelse ovenfor).

Prisen for dette forløb som er incl. laboratorie test :  4195 kr

Interesseret?
kursus

Forløb: Boost din sundhed m/antiinflammatorisk kost.

NÆSTE KURSUS STARTER OP I SEPTEMBER 2019.

HOLD ØJE MED FACEBOOKSIDE OG NYHEDSBREVET.

Et 8-ugers forløb med fokus på antiinflammatorisk kost og livsstil. Kom og vær med i et fællesskab, hvor du modtager undervisning i antiinflammatorisk kost og livstil, og tilmed får individuel sparring og vejledning til at komme netop dine symptomer til livs.  

Er du plaget af smerter eksempelvis i muskler og led, har du allergi, mavebesvær, forhøjet blodtryk, på vej til at udvikle diabetes 2, overvægt mm., så er dette kursus lige noget for dig!

Med en antiinflammatorisk livsstil kan du, udover at lindre symptomer og forebygge sygdomme, få mere energi, mulighed for at forbedre din hukommelse og generelt få mere overskud og energi til hverdagen. Brug alt du lærer på dette kursus på både dig selv og alle i din familie. Denne kostform bygger på sunde og nærende råvarer, og kan sagtens spises af både børn og voksne.

Boost din sundhed – forløbet:

6  kursusaftener:

 Indhold;

– oplæg på antiinflammatorisk livsstil

– vi taler om de generelle udfordringer, og deler praktiske fif, råd og vejledninger

– individuel opfølgning/status

– lækre antiinflammatoriske opskrifter

Individuel sparring og konsultationer;

Forløbet starter med en individuel konsultation hos mig af ca. 1 times varighed. Her får vi fokus på dine problemstillinger, laver din personlige målsætning samt handlingsplan. Tidspunkt for konsultation aftales ved tilmelding.

Forløbet afsluttes med personlig samtale på 30 min. 

Samtalerne foregår i uge x  og uge x

Vi vil max være 8 på holdet, så der er tid til at snakke!

Dit udbytte vil være, at du efter 8 uger nøje er indført i en inflammatorisk livsstil, og vil kunne gå videre  med din plan for, hvordan du skal spise dig rask og få mere energi i hverdagen.  Både dig og din familie vil få stor gavn af din nye viden, og du vil kunne fortsætte livsstilen på egen hånd. 


Pris for hele forløbet: kr. 2250 kr

 

Interesseret?
lab test

Laboratorie test

I mit arbejde som komplementær hormonterapeut og kostvejleder anvender jeg  også laboratorie-test, for at få en dybere viden omkring mine klienter og deres sundhed, optimering, symptomer og hvor de specifikke problemer er.

Jeg samarbejder med Nordic laboratories som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. læse om dem på  www.nordic-labs.com

Der er mange forskellige analyser og tests, som jeg arbejder med. Alt fra fødevare intollerancetest, hormontests, stofskiftetests og mange flere.  Spørg endelig omkring specifikke tests,  og  ellers kommer vi omkring det i første session hos mig.

Alle tests bestilles gennem mig, men betaltes direkte til Nordic Laboratories via et link.  Når du bestiller en test, skal du bestille en session hos mig oveni. (Min sessions pris er excl. din test).  Her gennemgår vi resultatet, og du får vejledning i hvordan du kan rette op på de specifikke udfordringer som testen viser.  Ofte vil det omfatte specifikke kosttilskud som ikke er inkluderet i test prisen.

Interesseret?

Det siger de andre

Snapshots fra hverdagen