Anette Løvdal | Gratis
17200
page-template-default,page,page-id-17200,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
IMG_7312_TOP_72_dpi_F-2

AFKLARENDE SAMTALE.

Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale på 15 minutter forud for at du bestiller en konsultation hos mig.

For mig er det vigtigt at du ved hvad jeg står for, og at du har mulighed for at stille mig spørgmål inden du bestemmer dig for en konsultation. Ring til mig på 29906784 eller skriv til  mig på kontakt@anetteloevdal.dk

nyhedsbrev

FACEBOOK GRUPPE ” THE GREEN TRIBE – HOLISTISK OG GRØN LIVSSTIL”

Med facebook gruppen “The green tribe – holistisk og grøn livsstil” ,  får du vejledning og inspiration til, hvordan du skaber en sundere livsstil og støtte hvis noget driller.

Mit mål med gruppen er at vi skal dele og inspirere hinanden i et kærligt fællesskab. Mit bidrag er hverdags tips, opskrifter, tanker og hvad der dukker op.

Gå ind på facebook og ansøg om medlemsskab. Jeg glæder mig til at inspirere dig 🙂

final forside

MIN E-BOG ” MINE TIPS TIL EN SELVKÆRLIG LIVSSTIL”

Skriver du dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg jævnligt vil opdatere dig på sund livstil og gode ideer, fif og tiltag.  Så vil jeg til gengæld kvittere med en gave til dig i form af min E-bog “mine tips til en selvkærlig livsstil” ,som er små og brugbare tips til et liv i mere balance.

Skriv dig op via linket her:

https://anetteloevdal.dk/e-bog/