Anette Løvdal | NYT 5 UGERS KURSUS – anti inflammatorisk livsstil.
17495
post-template-default,single,single-post,postid-17495,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

16 jan NYT 5 UGERS KURSUS – anti inflammatorisk livsstil.

Vil du gøre 2019 til dit sundeste år? Er du træt af kure og forskellige kostretninger, som gør dig forvirret og nedtryk?

Desværre er inflammation en fællesnævner for flere livsstilssygdomme som overvægt, type 2 diabetes, gigt og ledsygdomme, Alzheimer og andre mentale lidelser, samt hormonelle lidelser.

Gennem 5 uger underviser jeg dig i den anti inflammatoriske livsstil, som giver dig en sund og stærk krop, og det gode mindset.

Du lærer alt om anti inflammatorisk mad; hvad du skal spise og ikke spise, gavnlige tilskud, få styr på fordøjelsen og hormonerne med anti inflammatorisk hormon venlig mad.

En antiinflammatorisk livsstil handler ikke kun om hvad du spiser, men også om bevægelse, søvn, egenomsorg og dine tanker.  Vi arbejder os igennem de forskellige emner, og du får masser af brugbare værktøjer og vejledning.

 

Mit anti-inflammatoriske livsstil kursus starter onsdag d. 6/2-19  kl 18.30-21 og fortsætter 20/2, 27/2, 6/3   ( vi holder fri i uge 7)  Vi laver et lukket facebook forum, hvor vi kan støtte hinanden, og hvor jeg dagligt er tilgængelig for gruppen. 

     

Vi mødes hver gang i Behandlerhuset Dalgas, Dalgasgade 35A Herning.

Her skaber vi sammen et trygt fællesskab hvor jeg underviser, giver vejledning, og hvor vi deler og støtter hinanden i processen.

Du er velkommen uanset udfordringer og problemstillinger. Jeg vil elske at inspirere og hjælpe dig på vejen til en et sundere liv.

 

Pris: 1.495 kr. 

Betaling via mobilepay  til 57661. Ved betaling har du sikret dig en plads på kurset.

Du kan betale i 2 rater.  1.rate på 800 kr inden kursusstart. 2 rate på 800 kr senest d. 25/2.  

Du får udleveret materiale til hver mødeaften samt notesbog mm. Der vil være kolde og varme drikke samt sunde snacks.  Du får inspiration og opskrifter til anti inflammatorisk livsstil, som du kan bruge i din hverdag.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på kurset, og har du spørgsmål til mig, er du mere end velkomment til at kontakte mig på 29906784 eller skrive en besked til mig.

 

Lad os stå sammen om at øge chancen for et sundere og kærligere liv <3

 

kærlig hilsen

Anette Løvdal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar