Anette Løvdal | Nytårs yoga event i Herning
17458
post-template-default,single,single-post,postid-17458,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

22 nov Nytårs yoga event i Herning

 

Det er med STOR glæde, at Helle Stampe Ladefoged og jeg inviterer dig til Nytårs yoga event i Herning d. 29/12-18 fra kl 13.30 og 16.30

Dagen kommer til at bestå af hjerteåbnende yoga, cacao ceremoni, meditation, reflektion over 2018 og ikke mindst intentions setting for 2019.

 

Gør  noget godt for dig selv, sig farvel til det gamle år og byde det nye velkommen i et kærligt og rummende fællesskab, hvor der er plads til dig, lige som du er.

Forløs 2018 og gør dig klar til 2019. Få forbindelse til dig selv, din indre stemme og mærk hvad dit hjerte længes efter.

Helle og jeg vil kærligt guide dig ned i kroppen og føre dig igennem dagens program. Du vil gå hjem med nye bevidstheder og med hjertet forrest – klar til at indtage 2019

 Måske tænker du hvad en cacao cermoni er?   Det er en ceremoni som  er din mulighed for at give slip på gamle overbevisninger, som ikke længere støtter din glæde og din manifestation af det liv, som du ønsker at leve. Du får en kop lækker varm kakao lavet på det reneste kakao fra Peru. Som ikke er ristet og er minimalt forarbejdet. Det smager ikke som noget kakao du før har fået! Mens du sidder eller ligger med et tæppe lunt og behageligt.  Her bliver du guidet til at mærke indad og lytte til dit hjertets klare signaler, så du igen kender dit fokus og din personlige retning i livet.

 

 

Vi afslutter dagen med at skåle med hinanden i helsende ( alkoholfrie) bobler. 

 

Alle kan deltage uanset yogaerfaring. Der er plads til dig lige som du er!  Så kom endelig og deltag i dette fantiske event.

Medbring din egen yogamåtte og tag behageligt og lunt tøj på.  Vi har tæpper, så du kan ligge dejligt og varmt.

Eventet afholdes i Behandlerhuset Dalgas/ i kælderen , Dalgasgade 35A i Herning.

 

Prisen for hele herligheden er 350 kr.

 

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til enten Helle/20802300 eller til Anette/29906784/  eller skriv en mail her: https://anetteloevdal.dk/kontakt-2/

 

    Pengene skal indbetales på mobilepay til 29906784. Du er tilmeldt, så snart du får bekræftelse fra os.

 

Der er plads til max 10 personer, så først til mølle!  

 

 Forkæl dig selv eller en du holder af, tilmeld dig allerede i dag hvis du bare ikke vil gå glip af  dette skønne nytårs yoga event hvor vi sætter hjertet i fokus. 

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen, og tilbringe hyggelige timer sammen.

 

kærligst

Helle & Anette

 

 

 

 

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar