Anette Løvdal | Ayuvedisk gurkemeje drik
17401
post-template-default,single,single-post,postid-17401,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

02 okt Ayuvedisk gurkemeje drik

nu er det godt nok blevet efterår – sådan rigtig med regn og rusk.  Med efteråret følger mørke aftener, og at vi skruer op for varmen i vores stuer.

Jeg fandt igen denne lækre opskrift på en varm blød gurkemeje drik, som varmer hele kroppen igennem og sparker begyndende forkølelse og influenza på porten.

Du skal virkelig prøve den – den er både antiinflammatorisk og berolligende for nervesystemet.   Jeg elsker at forkæle mig selv – putter mig godt til rette i sofaen med et blødt tæppe, og min golden milk.

Nu er der dømt selvomsorg på højeste plan 🙂

 

opskrift til 2  store kopper: 

½ glas vand

1½ spsk  stødt gurkemeje

½ spsk stødt ingefær

1 spsk manuka honning

1 spsk kokosolie

lidt kanel, lidt reven muskatnød.

Det er svært helt at sige hvor meget du skal bruge af de forskellige ingredienser – jeg sjusser mig lidt frem alt efter hvilken smag jeg ønsker!

Blend det hele og varm det op i en gryde sammen med mandelmælk eller anden slags mælk.

Uhmmm ……skynd dig nu ind i sofaen med et tæppe og tændte stearinlys på bordet.

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar