Anette Løvdal | Go greeen smoothie
17385
post-template-default,single,single-post,postid-17385,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

22 sep Go greeen smoothie

Jeg er selv helt vild med denne grønne smoothie som har en smag af champagne fra de grønne druer.   Smoothien er specielt god som en eftermiddags snack,

så du kan holde dig mæt til aftensmaden, og ikke falde i sukkerfælden inden.   Den består hovedsagelig af kulhydrater, så ønsker du at spise den som et morgenmåltid eller blot ønsker den skal mætte dig mere – så skal du have noget protein i og det kunne sagtens være en håndfuld hampefrøkerner.

Jeg har brugt:

250 ml koldt vand + nogle isterninger.

250 gr grønne stenfri druer

150 gr frossen spinat

8 friske eller frosne mintblade

400 gr ananas skåret i mindre stykker

( 1 håndfuld hampefrø for at få protein med og mere mæthed).

Blend det hele godt i din blender og server straks.

 

Jeg fik lavet for meget, og fik ideen at fryse resten ned i min geniale isform som jeg har købt på greengoddess.dk

Isen smagte skønt og det er ikke sidste gang at jeg fryser ned og kan servere is til mine gæster 🙂

Rigtig god fornøjelse. 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar