Anette Løvdal | Jeg øver mig i at slippe frygten!
17051
post-template-default,single,single-post,postid-17051,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

23 feb Jeg øver mig i at slippe frygten!

Jeg sad lige og læste et opslag om fuldmåne her d. 22.02.2016, og stoppede op ved denne sætning:

Så det vi skal slippe ved denne Fuldmåne er frygten for ikke at være gode nok, frygten for det vi ikke kan kontrollere, frygten for ikke at vide nok, frygten for det ukendte. For den frygt holder os tilbage, den låser os, kan endda bremse os rent fysisk så vi ikke kan bevæge os frit. Så vil du danse med flowet, både fysisk og energetisk, så er det bare med at få sluppet den frygt!

Sætningen taler til mig, og går lige i mit hjerte. Nu skal jeg fortælle dig hvorfor:

Jeg er lige kommet hjem efter 1 uges skiferie med min familien. Vores 9 år gamle hund havde været lidt syg forud for ferien, og vi havde opsøgt dyrlæge. Den blev behandlet for vand på lungerne, idet den hostede meget.

Da vi tog på ferie, var det lidt op og ned, men hun var okay frisk og glad. Hun blev passet ved et familiemedlem, som hun var tryg ved.  Midtvejs på ferie blev jeg ringet op, at hun havde fået det værre. Samme aften måtte hun aflives. Jeg var virkelig ked af det, og bebrejdede mig selv at jeg ikke havde været hjemme. Mine børn græd over tabet, og jeg ville så gerne tage smerten fra dem.

Jeg kunne mærke hvordan sorgen satte sig i min mave som en kæmpe klump. Jeg havde dårlig samvittighed, og jeg begyndte at bebrejde mig selv en hel masse….mine tanker tog overhånd. Tristheden lagde sig som en dyne over mig.

Jeg besluttede mig så for at mærke sorgen, og lade den fylde. Samtidig besluttede jeg mig for at give slip. Hver gang jeg mærkede knuden i maven, sagde jeg til mig selv at jeg skulle slippe bebrejdelse, frygt og kontrol. At der er en mening med alt, og at jeg nok skal komme igennem det.

Hold fast det blev en svær øvelse for mig. Mange mange gange i løbet af dagene siden, har jeg sagt til mig selv ” slip – slip det Anette”. Jeg har øvet mig i at slippe frygten, og kontrollen, og bare være med det som er. Sorgen over at have mistet min elskede hund, bliver nu til en sorg og en frygt som omhandler andre vigtige ting i mit liv. Det er som om, at der går hul på noget, og tristheden omsluger mig. Lige pludselig er det frygten for at miste min far som er syg, at miste min mand, miste mig selv………..miste alt det som jeg til tider glemmer at værdsætte! klumpen bliver større i maven på mig. Jeg prøver at slippe, og mærker det nærmest som et frit fald!

Hvad er det lige min hunds død sætter i gang i mig? Jeg ved det knap nok. Kan ikke finde hoved og hale i tingene. Måske tingene har hobet sig op inde i mig i lang tid, måske er der nu åbnet op for en sorgprocess/healingsproces, som skal flytte mig fra den frygt, som styrer så meget i mit liv.

Jeg tror der er en mening med, at jeg skulle læse den sætning om fuldmånen – netop på dagen for fuldmånen. Det er tid for mig nu at slippe frygten. Jeg vil gøre det til mit mantra at slippe. At sætte fri og slippe kontrol, frygt, offer mm. Jeg VIL slippe ….. for at være i flow, og bare være med det som er. En svær øvelse ja, men jeg er sikker på at jeg er klar nu!

Sorg forfiner vores hjerter. Når sorgen forløses, finder vi en ny vej i kærlighed til det som var, og til det som kommer. Jeg vil øve mig hver eneste dag i at give slip, og mærke den frihed der følger med.

Forleden dags fuldmåne har givet mig forståelsen af, at jeg er et med universet. Det jeg føler i mit hjerte, er blot en spejling af energierne i hele universet.

Jeg er ikke alene med min frygt og sorg. Vi kan sammen slippe og sætte fri.

Tak fordi du læser med, det er jeg meget taknemmelig for!

 

kærligst

Anette

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar